24.2.05

Blogi avaa tilaa vuorovaikutukselle

Jokaisen webloguutisen (post) jälkeen on useimmissa julkaisujärjestelmissä mahdollisuus jutun julkaisijan niin halutessa esittää kommentti jutusta. Esimerkiksi tässä käytetty Blogger-järjestelmä antaa julkaisijalle mahdollisuuden valita ensinnäkin se, voiko kommentteja lähettää ja toiseksi se, saako kommentteja lähettää kuka tahansa. Kommenttien lähetysoikeuden voi rajata koskemaan vain järjestelmään kirjautuneita. Olen antanut kenelle tahansa oikeuden kommentoida. Lähetän itse ensimmäisen kommentin tähän juttuun. Liity kokeilujoukkoon eli kommentin ei tarvitse välttämättä olla kovin syvällinen. Tutustu välineeseen!

Huomaathan, että kirjekuoren kuva tarkoittaa toista asiaa: voit lähettää suoran linkin kyseiseen webloguutiseen sähköpostilla tuttavallesi. Comments-painikkeen klikkaaminen ei tässä formaatissa aina osu heti kohdalleen vaan tulee huti kirjekuoreen. Kommentti on ponnahdusikkuna. Harmillisen millitarkkaa.

1 Comments:

At torstaina, 24 helmikuuta, 2005, Blogger Anne Rongas said...

Juttelua!Blogien parhaita puolia on mielestäni keskustelunomaisuus. Voi höpöttää ja voi lurkkia. Ai mitä on lurkkiminen? Se on webkuuntelua ilman että itse hiiskahtaakaan. Kuulutko joukkoon?

t. löpö-Anne

(nimityksen antoivat äitini sisarukset minulle 40 vuotta sitten sen takia, että en ollut hetkeäkään hiljaa)

 

Lähetä kommentti

<< Home